Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2008 02:49 - Мама и наркотиците
Автор: superduper Категория: Други   
Прочетен: 1051 Коментари: 0 Гласове:
0



 Четейки това имайте предвид, че не всички, които употребяват наркотични вещества са изпаднали недоносчета.
 (Ироничното "мамо" е употребено в универсален аспект)

 Ако възрастта на подрасващият младеж/девойка е между 12 и 20 (когато уш ставаш по-неподатлив на психични зависимости), то индивидът непременно се е зблъсквал с някое психотропно вещество (било то попърс или херцок). Не е задължително да сте употребявали, но със сигурност познавате някой, който "се прави" яко. В този ред на мисли, всичко е въпрос на воля и принципи да не свършиш в някой обществен кенеф, но това е друга тема.
 Драги противници на дрогата, скъпа мамо, не всеки, който друса е пропадняк или пък ще пропада. Това е нещо като разликата между това да си метал и да слушаш метал. Има доста свестни, отговорни и ученолюбиви младежи, които нямат нищо против от време на време да пушат трева, че дори направо си се радват! Част от тях се провалят, да. Не обвинявайте обаче тревата. Доста известни в културно отношение хора се се "правили на пони" творейки трудовете си. Всеки употребявал разбира какво искам дакажа.
 Та то всъщност кой не е пушил? Мамка му, бе, мамо! Всички пушат! Ето идея за експериментална идея. Застанете на обществемо място, където се навъртат повече тийнове (не само скейтъри и дрогери - това би било да чийтнеш :)~  ) и кажете на малко по-висок глас: "Ей, мно"о е як, дейба, ама нямам в к"во да го завия!" В резултат  множество  доврилюде ще започнат да вървят към теб с OCB-то  напред , очаквайки разбира се да им дадете да си опънат веднъж. Разбира се ще ома и такива, които въпреки че опотребяват няма да ви помогнат, а да не говорим за останалите, особено пенсионерите.
 Мамо, никой не е започнал от тревата: пиеш алкохол, пушиш MJ. Холанди в това отношение си е примерна. Ако леката дрога (все пак тия растения природата ги е създала) се легализира в България, повярвай ми, мамо, ще настъпят редица подобрения! Контрол върху разпространение и употреба, регистрации (представяте ли си кварталния дилър да се регистрира), данчъчно облагане, а и представете си, чисто статистическия спад в престъпността.
 Хората си взимат и друго освен плява де. И пак не е задължително това да е хероин. Да не забравяме за съществуването на гъбките, амфетките, бонбонките и рабира се кокса, които също са приемливи. Всичко обаче е въпрос на личен избор (поне из между тия), а да не забравяме все пак, че наркотиците са скъп спорт. И още нещо, мамо. Когато ми казваш: "И внимавай наякой да не ти сипе нещо в сокчето!" направо ми секваш и сърдечна, и мозъчна, и всякаква друга дейност. Оле, мамо, те ако сипваха... животът просто щеше да е друг.
 Не всеки, който "джаса" е пройдоха. Сам избираш дали да си пропадняк или не и това да се търси оправдание в наркотиците ми е доста смешно. Вярно е наистина, дейба, че го има и случая, в който "зайците не знаят кой е Йовков, ама знаят за амфета" и това е жалко. Голяма грешка е обаче щом знае и за двете да се приема за скрофляк. Помислете само какво е историческото значение на сухия тежим в САЩ и дали има прилика. Нещо още по интересно - последиците не са ли същите ? То принципно тая тема май си няма край, обаче аз ще се огранича в това.


Тагове:   мама,   наркотиците,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: superduper
Категория: Други
Прочетен: 11324
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930